Vind je foto`s van de groentepakketten erg mooi en inspirerend! Ik kwam je blog tijdje geleden tegen tijdens mijn speurtocht naar wetenswaardigheden over groente, waar ik productinformatie over schrijf. Momenteel is daikon aan de beurt. Eerste associatie is automatisch Japan. Je zoek-buttom geeft niks over daikon. Heb je wel eens gepleit voor het telen van daikon op Amelishof?
Bedankt Mijke! Misschien een goed idee om Amelishof naar rettich te vragen. Aan de andere kant zijn ze al uitgebreid aan het experimenteren met verschillende soorten radijs en de witte is zo pittig dat je hem als daikon zou kunnen gebruiken. Ik heb een blogpostje geschreven over de verschillende soorten toen we een smaaktest hadden gedaan.
Ik kwam op deze site doordat Meta van leukelunch.nl mij hierna verwees. Ik heb met haar telefonisch contact gehad over Bento Art en zij vertelde dat u er misschien nog wel meer van weet. Ik ben vooral benieuwd naar uw methodes, motivatie, inspiratiebronnen enzovoorts.
In Apeldoorn komt, tegenover het Kadaster en naast ABN Amro, een Goodyfood in het leegstaande winkelpand. En de Natudis in de Asseltsestraat gaat verbouwen.
Lijkt erop dat er meer te kiezen komt en dat is altijd een avontuur.
4 reacties
Comments feed for this article
dinsdag 30 november 2010 bij 13:05
Mijke
Vind je foto`s van de groentepakketten erg mooi en inspirerend! Ik kwam je blog tijdje geleden tegen tijdens mijn speurtocht naar wetenswaardigheden over groente, waar ik productinformatie over schrijf. Momenteel is daikon aan de beurt. Eerste associatie is automatisch Japan. Je zoek-buttom geeft niks over daikon. Heb je wel eens gepleit voor het telen van daikon op Amelishof?
Keep going!
Mijke
woensdag 1 december 2010 bij 15:22
gnoegnoe
Bedankt Mijke! Misschien een goed idee om Amelishof naar rettich te vragen. Aan de andere kant zijn ze al uitgebreid aan het experimenteren met verschillende soorten radijs en de witte is zo pittig dat je hem als daikon zou kunnen gebruiken. Ik heb een blogpostje geschreven over de verschillende soorten toen we een smaaktest hadden gedaan.
zaterdag 19 februari 2011 bij 17:58
Tirza
Hoi!
Ik kwam op deze site doordat Meta van leukelunch.nl mij hierna verwees. Ik heb met haar telefonisch contact gehad over Bento Art en zij vertelde dat u er misschien nog wel meer van weet. Ik ben vooral benieuwd naar uw methodes, motivatie, inspiratiebronnen enzovoorts.
Met vriendelijke groet,
Tirza
donderdag 10 maart 2011 bij 22:36
Bek
Hoi Gnoe,
In Apeldoorn komt, tegenover het Kadaster en naast ABN Amro, een Goodyfood in het leegstaande winkelpand. En de Natudis in de Asseltsestraat gaat verbouwen.
Lijkt erop dat er meer te kiezen komt en dat is altijd een avontuur.