If you think I haven’t been making any bentos lately, you’re wrong. ;) I’ve got four of them to share, so you may expect some posts in the next few days! Starting with my office lunch from July 24th: Bulghur Bento.
The name comes from some leftover Lebanese bulghur — which was very good! As were the other components of this lunch: spinach pesto (from our first Kookgrrls cookalong) with olive toast, caper berries and a few chickpeas, decorated with purple basil and flat parsley leaves. A mixed salad containing marinated courgette accompanied this meal and I had some sugar coated red berries for dessert.
The spinach pesto was a great success — I brought another batch to a potluck on the 1st Friday of this month and it was one of the most favourite dishes. :D It’s super easy to make, so I plan to post the recipe on Graasland. Seems like a fab contribution for VeganMoFo in October, of which you’ll hear more later!
6 reacties
Comments feed for this article
woensdag 15 augustus 2012 bij 22:43
Iris
De bulghur klinkt super lekker. Die ga ik dit weekend proberen. Ik heb nog steeds een pak staan en kan nooit besluiten wat ik ermee moet maken. Dit klinkt als een goed idee ;).
woensdag 15 augustus 2012 bij 22:43
Iris
Vraagje: maak je alle Bulghur in een keer op, of bewaar je het op een bepaalde manier. Zo ja, hoe?
woensdag 15 augustus 2012 bij 22:47
Gnoe
Bedoel je de bereide bulgur of het geopende pak? Dat laatste kun je lang bewaren (net als rijst en andere granen). Wat ik over heb van het gerecht bewaar ik enkele dagen in een vershoudbakje in de koelkast.
donderdag 16 augustus 2012 bij 06:42
sherimiya
So so pretty… I love your bento; all of them!
donderdag 16 augustus 2012 bij 13:39
Anni
Het ziet er allemaal lekker uit! Die spinazie pesto wil ik ook wel eens proberen :).
vrijdag 17 augustus 2012 bij 17:44
玉芳
Mmm… bentos! En oh je spreekt Nederlands hihi! Ik heb net je blog ontdekt en ook op je berichtje geantwoord! Nog een fijne dag verder!