Deze week in de tas met biologische groenten van de Aardvlo:
- rode bataviasla
- gele en groene spekbonen (en ik maar denken dat dit weer boterbonen waren…)
- paksoi
- koolrabi
- maïskolven
- koriander

Kom maar op met die recepten :)
Gek eigenlijk dat je nooit droog korianderblad bij de specerijen ziet. Zal ik proberenom het in de magnetron te drogen of wordt dat dan de brandweer bellen?
2 reacties
Comments feed for this article
vrijdag 18 september 2009 bij 09:34
Loes
Ik denk dat koriander bij het drogen zijn/haar aroma verliest.
Je kunt het natuurlijk zelf zaaien en op je vensterbankje vertroetelen en eten. Een van de heerlijkste kruiden vind ik zelf.
Verder ziet het er allemaal weer erg gezond uit!
Groetjes Loes
vrijdag 18 september 2009 bij 21:51
gnoegnoe
Zou heel goed kunnen dat dat de reden is. Maar het gaat er mij juist om dat ik nooit zoveel koriander tegelijk kan eten (Mr Gnoe is er gek op maar ik vind het een nogal overheersend kruid) en het ook niet wil laten verrotten… Invriezen is niet ideaal.