I guess all bento-ers have future plans for foodies to put in their bento. I know I do ;) As a reminder to myself — but also to inspire other people — I’ll be posting them as Bento musings: what to pack ’n stash.
I do try to be original: recipes by others will be linked. And of course suggestions are always welcome! :)
So here’s my first ‘note to self’: next time I am going to cook semolina pudding, I plan to make a few small ones in my mini muffin mould. Seems like a great thing to put in my bento! Especially when I add a container of raspberry sauce… *drewl* :P
Or maybe I’ll be making custard pudding first, you never know ;)
Is there anybody clever out there who can tell me if these desserts can be freezed??? :-o
2 reacties
Comments feed for this article
maandag 18 mei 2009 bij 11:49
Iris Mintjes
hmm ja dat is LEKKER!!! Wij hadden het een tijd geleden ook, en nu weer gisteren. Echt heerlijk om erbij te hebben! Wel pudding maken trouwens, die is lekker stijf genoeg dat hij goed in het bakje blijft.
maandag 18 mei 2009 bij 13:01
gnoegnoe
Ja, pudding is de bedoeling. Ik wil ze in de muffinvorm van de foto maken, zodat ik ze zelfs ‘los’ kan meenemen! Kijken of dat lukt LOL.
Weet jij of je pudding kunt invriezen???
Ik zit in mijn huidige lunchpauze te genieten van rabarber-frambozencrumble :)